σισι

Σίσι

Το Σίσι, είναι ένα μικρό και όμορφο θέρετρο στη βόρεια ακτή της Κρήτης. Βρίσκεται 26 χιλιόμετρα δυτικά από τον Άγιο Νικόλαο και 41 χιλιόμετρα ανατολικά από το Ηράκλειο. Είναι ιδεώδης εναλλακτική λύση στα θέρετρα με πολυκοσμία και φασαρία, που προτιμώνται κυρίως από τους νεότερους, χωρίς καθόλου να του λείπει όλη η απαραίτητη υποδομή για να μπορέσει να σας προσφέρει καταπληκτικές διακοπές. Το Σίσι είναι γνωστό για το φρέσκο ψάρι του και τα ζεστά και ρηχά νερά στις παραλίες του. Για τους λάτρεις των περιπάτων και του ποδηλάτου υπάρχουν φυσικά μονοπάτια που οδηγούν τον επισκέπτη σε παρθένα φυσικά τοπία. Εδώ μπορεί να γνωρίσει κανείς τον παραδοσιακό Κρητικό τρόπο ζωής. Η τουριστική υποδομή περιλαμβάνει ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών αλλά και επιπλωμένα διαμερίσματα καθώς επίσης και camping. Το φαγητό είναι καλό και εύκολα το βρίσκεις στις πολλές ταβέρνες και τα εστιατόρια της περιοχής. Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει φρέσκο ψάρι δίπλα στη θάλασσα. Το μικρό γραφικό λιμανάκι του Σισίου μοιάζει με φυσική πισίνα και είναι ιδανικό για ρομαντικούς βραδυνούς περιπάτους. Στην Ανατολική πλευρά του χωριού υπάρχει η αμμώδης παραλία του Μπούφου, η ρομαντική παραλία στο Αυλάκι και η παραλία "καλημέρα κρήτη". Αξίζει να επισκεφθείτε τον παραδοσιακό οικισμό Επάνω Σίσι (1,5 χιλιόμετρο). Αμέσως έξω από την Νέα Εθνική Οδό προς τα Νότια μπορείτε να επισκεφτείτε τη Μονή Αγίου Γεωργίου Σεληναρίου (5 χιλιόμετρα) με την θαυματουργή εικόνα του Αγίου και το παραδοσιακό, ορεινό χωριουδάκι Βραχάσι (7 χιλιόμετρα, 360 μέτρα υψόμετρο) που είναι κτισμένο αμφιθεατρικά στις πλαγιές ενός μικρού ορεινού όγκου.

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Με επιτυχία διεξήχθη η σημερινή παρέλαση

Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Σισίου διοργάνωσε τη φετινή παρέλαση της 25ης Μαρτίου των μαθητών με τη συνοδεία επαναστατικών εμβατηρίων.
Ο Αναπτυξιακός σύλλογος Σισίου συντέλεσε στο σημερινό γεγονός και βοήθησε ώστε να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Ευχαριστούμε πολύ τους Κύριους Μιχάλη Κερούλη και Φθενάκη Γιώργο που παρέστησαν στην σημερινή παρέλαση. Ένα μεγάλο μπράβο και στους δασκάλους του σχολείου για την πολύ όμορφη εκδήλωση.


κατάθεση στεφάνου

κατάθεση στεφάνου από το Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Σισίου Εθνικός Ύμνος                      

ο Πρόεδρος του Αναπτυξιακού με την Ταμία είναι εκεί

η παρέλαση ξεκινά


Σημαιοφόρος: Τζιρβελάκης Γιάννης και οι Παραστάτες: Σουλαδάκη Ιωάννα, Ελπίδα Λαπίδη, Γιάννη Γκίνη, Βαγγέλης Ανδρουλάκης, Στέφανος Τσάτσος


η Διευθύντρια του Δημοτικού σχολείου
Χρόνια πολλά σε όλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου